Acasă Actualitate Se redeschid creșele din Timișoara. Cosânzeana, de marți. Celelalte 12, chiar de...

Se redeschid creșele din Timișoara. Cosânzeana, de marți. Celelalte 12, chiar de luni

168
DISTRIBUIȚI

cresa

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara anunță că începând de luni, 5 aprilie, se redeschid 12 dintre cele 13 creșe ale municipalității. Creșa Cosânzeana, aflată pe strada Constantin Brăiloiu, nr.2, se va deschide marți, pentru că bucătăria acesteia este comună cu a grădiniței din aceeași clădire. Tot marți își va reîncepe activitatea și grădinița respectivă.

„Săptămâna viitoare, toate cele 13 creșe de stat aflate în subordinea Primăriei Timișoara se vor redeschide. Astfel, un număr de 12 creșe din Timișoara se vor redeschide începând chiar de luni, 5 aprilie, fiind luate toate măsurile igienico-sanitare pentru revenirea copiilor în siguranță.

Cea de-a 13-a, Creșa Cosânzeana, aflată pe strada Constantin Brăiloiu, nr. 2, se va redeschide de marți, 6 aprilie. Deschiderea ei este condiționată de accesul la bucătăria grădiniței cu care această creșă împarte aceeași clădire, iar aceasta se va deschide tot de marți.

Părinții copiilor înscriși în aceste creșe au fost deja anunțați de redeschiderea lor pe grupurile de WhatsApp”, transmit reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii