Acasă Actualitate Se schimbă din nou componența la Consiliul Județean Timiș, un loc de...

Se schimbă din nou componența la Consiliul Județean Timiș, un loc de la liberali e momentan neocupat

DISTRIBUIȚI

Unul dintre consilierii liberali de la CJT renunță la postul în care a fost ales de cetățeni, iar locul său ar urma să fie ocupat de un alt reprezentant al partidului.

Anghel Mihai – Cornel, consilier județean din partea PNL Timiș și-a înaintat demisia din funcția de consilier județean. Plenul CJT va trebui să constate decizia acestuia și să declare vacantarea locului său.

”Având în vedere adresa nr. 13636/09.05.2023 prin care domnul Anghel Mihai – Cornel și-a înaintat demisia renunțând la mandatul de consilier județean deținut în cadrul Consiliul Județean Timiș (…)consiliul județean are obligația de a constata încetarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Anghel Mihai – Cornel, și totodată, vacantarea locului de consilier județean deținut în consiliul județean. În consecință, propunem adoptarea unei hotărâri de către consiliul județean pentru constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean a domnului Anghel Mihai – Cornel și vacantarea locului de consilier județean deținut în consiliul județean”, se spune în proiectul de hotărâre propus spre vot.

Comentarii

comentarii