Acasă Actualitate Se va reintroduce abonamentul de două linii la mijloacele de transport în...

Se va reintroduce abonamentul de două linii la mijloacele de transport în comun

923
DISTRIBUIȚI

Timişorenii care folosesc mijloacele în transport în comun şi pe care fostul director al RATT Ioan Goia i-a vitregit de posibilitatea de a-şi putea face abonament pe două linii, vor avea şansa revenirii la achiziţionarea unul astfel de instrument de călătorie.

Măsura face parte, alături de reintroducerea tramvaiului 6 pe linia tradiţională, din noul pachet de promovare/reabilitare a RATT după schimbarea conducerii.

“Fosta conducere nu ştiu ce a avut cu tramvaiul 6, că mereu susţinea că nu este eficient, că nu merită să fie menţinut pentru că aduce pagubă. (…). Fosta conducere a scos abonamentul de două linii şi s-a insistat atunci să procedăm aşa. Cred că este potrivit să reintroducem abonamentul pe două linii, pentru că există un număr mare de cetăţeni care folosesc doar două linii. Diferenţa între un abonament pe două linii şi unul pentru toate liniile este destul de mare şi nu vrem să-i punem pe cetăţeni să plătească mai mult, inutil, dacă nu prezintă interes pentru ei”, a anunţat primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de vineri.

El a mai afirmat că nu este de acord ca mijloace de transport în comun, mai ales Armoniile, să fie ţinute în depou ca rezerve, ci să fie scoase pe trasee. “Ţii câte un mijloc de transport de fiecare fel în depou/garaj, dar nu mai multe”, a mai spus edilul.

În privinţa datoriilor enorme ale RATT, Nicolae Robu le-a transmis timişorenilor să nu se sperie, că totul se va rezolva.

Comentarii

comentarii