Acasă Monden/Lifestyle Seară de frumuseţe plină de surprize la Eve Fashion Lounge

Seară de frumuseţe plină de surprize la Eve Fashion Lounge

989
DISTRIBUIȚI

FOTO

Seară de neuitat pentru doamnele care vor să fie frumoase la orice vârstă, la Eve Fashion Lounge din Timişoara. „Seara de frumuseţe” de vineri a avut câte puţin din toate. Prezentări de modă, tratamente de înfrumuseţare ad-hoc, spech-uri şi multă voie bună.

Renumita creatoare de modă arădeancă Eli Lăslean şi-a prezentat colecţia pentru „femei active”. Pe alb, negru, roşu sau albastru, ţinutele de seară sau cele de zi cu zi au încântat asistenţa.

Printre manechine a fost prezentă şi Meda Damşa, fostă Miss România. Ea a venit alături de fiica sa, care împreună cu fetiţe de vârsta ei au prezentat o colecţie de modă destinată exclusiv juniorilor. Toate creaţiile au fost semnate de Eli Lăslean.

„Sunt fericită că m-am întors acasă după zece ani de Bucureşti. Aradul sau Timişoara reprezintă pentru mine oraşe deschise schimbării. Aici mă simt cel mai bine”, a spus designerul arădean.

Doamnele curajoase au avut parte pe loc de tratamente de înfrumuseţare cu botox sau acid hialuronic. Specialistul în dermatologie cosmetică Laura Anca le-a demonstrat timişorencelor că tratamentele sale le pot reda oricând strălucirea de altă dată.

„Femeile trebuie să aibă curaj să facă astfel de tratamente cu botox şi acid hialuronic. Aceste intervenţii opresc formarea ridurilor, iar dacă acestea au apărut le întârzie considerabil dezvoltarea”, a declarat dr. Laura Anca.

Moderatorul „Serii de frumseţe” a fost Lia Lucia Epure, directorul ZIUA de Vest, partenerul media al evenimentului de la Timişoara. Doamnele care au fost la „Seara de frumuseţe” au primit şi o promisiune. Cu invitaţia de la eveniment se pot prezenta oricând la cabinetul de înfrumuseţare al doctorului Laura Anca. În baza acesteia vor avea o reducere de 25% la tratamentele de înfrumuseţare cu botox şi acid hialuronic.

{vsig}galerie/seara frumusete{/vsig} Foto: Denis Kappel

Comentarii

comentarii