Acasă Economic Sesiune de informare a programului ,,Dezvoltarea IMM-urilor din România”, la Timișoara

Sesiune de informare a programului ,,Dezvoltarea IMM-urilor din România”, la Timișoara

914
DISTRIBUIȚI

Innovation Norway și Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii Vest au plăcerea să vă invite la sesiunea regională de informare a programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”, sesiune ce va avea loc în data de 30 mai 2018, începând cu ora 10.00, la Hotel Continental, Bulevardul Revoluției din 1989, Timișoara.

În cadrul Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European și Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021, Innovation Norway a fost numit Operator de Fond pentru 3 programe, printre care și programul “Dezvoltarea IMM-urilor din România”.

Programul “Dezvoltarea IMM-urilor din Romania” va contribui la creșterea durabilă și intensificarea creării de valoare în sectorul de afaceri din România. Programul va urmări sa stimuleze și să dezvolte parteneriate de afaceri pe termen lung între parteneri din Islanda,  Liechtenstein,  Norvegia si Romania, bazate pe dezvoltarea afacerilor și inovare. Programul va incuraja proiectele implementate în parteneriate bilaterale într-una dintre cele trei arii vizate: Inovare Verde în Industrie, ICT (Tehnologia Informației și a Comunicațiilor), Creșterea Albastră (dezvoltarea durabilă a sectorului marin și maritim).

Bugetul alocat programului este în valoare de 45.000.000 Euro. Pentru primul apel de propuneri de proiecte, bugetul disponibil este de 21.083.334 Euro și vor fi propuse două scheme de finanțare cu valori ale grantului cuprinse între 50.000-200.000 euro, respectiv 200.000 – 2.000.000 euro.  Grupul țintă principal al programului este format din întreprinderi private românești, cu prioritate întreprinderile mici și mijlocii.

În cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informații potențialilor solicitanți cu privire la criterii de eligibilitate pe care solicitanții și partenerii trebuie sa le îndeplinească, procedura de depunere a cererilor de finanțare și alte informații utile despre programul de finanțare.

 

Comentarii

comentarii