Acasă Economic Shopping City Timișoara lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de...

Shopping City Timișoara lansează în premieră SPOT, aplicația care aduce puncte de loialitate și zeci de beneficii pentru clienții centrului comercial

553
DISTRIBUIȚI

Începând cu 7 octombrie, pasionații de shopping au ocazia de a aduce experiența de cumpărături la un nou nivel cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Timișoara. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Cum se pot înrola clienții în programul de loialitate SPOT? 

După descărcarea aplicației, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Odată cu acumularea punctelor, statutul din aplicație se schimbă, clienții putând accesa 3 niveluri: Select Spot (obținut implicit la autentificare), Premium Spot și Elite Spot. Statutul de membru SPOT aduce clienților reduceri la o selecție de magazine partenere, experiențe exclusive și o mulțime de extra beneficii. De asemenea, clienții au posibilitatea de a-și cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale ce pot fi accesate doar în cadrul aplicației, precum: vouchere de cumpăraturi, experiențe sau premii speciale. 

Clienții Shopping City Timisoara se pot bucura de un program complex de beneficii ce poate fi accesat în momentul în care se ce se înrolează în aplicația mobilă SPOT:

Beneficii Select SPOT:

  • reduceri la magazinele preferate de până la 10%: Tezyo, Salamander, Kenvelo & Lee Cooper, English Home, Benvenuti, Optiblu, Mobiup, Minunea Naturii, Nala, Famous Waffles, Restaurant Bună Ziua, Restaurant Heat Bistro, My Geisha.

Beneficii Premium SPOT- 6000 puncte

  • reduceri la magazinele preferate de până la 15%:Book City, Bigotti, Tezyo, Salamander, Kenvelo & Lee Cooper , English Home, Benvenuti, Optiblu, Mobiup, Minunea Naturii, Nala, Famous Waffles, Restaurant Buna Ziua, Restaurant Heat Bistro, My Geisha.

Beneficii ELITE SPOT – 12000 puncte

  • reduceri la magazinele preferate între 10% si 20%: Book City, Bigotti, Tezyo, Salamander, Kenvelo & Lee Cooper , English Home, Benvenuti, Optiblu, Mobiup, Minunea Naturii, Nala, Famous Waffles, Restaurant Buna Ziua, Restaurant Heat Bistro, My Geisha..
  • Premii: Vouchere de 30 si 50 Lei pentrutricourile personalizate pentru campania de sustenabilitate “Natura unui Mulțumesc”, proiect implementat împreună cu un designer local din Timișoara, jucării de pluș, invitații teren Padbol, 1 Iphone 12, vouchere Hervis sau aranjamente florale.

SPOT, o singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle din România.

Aplicația SPOT este disponbilă în 15 centre comerciale* din grupul NEPI Rockcastle de pe teritoriul României, grup din care face parte și Shopping City Timisoara. Așadar, clienții centrului comercial din Timișoara se pot bucura de beneficii și oferte locale diferite și în celelalte centre comerciale din țară parte din aplicație.  Astfel, statutul obținut de client în cadrul programului de loialitate este valabil în toate centrele comerciale înrolate în program și clientul are posibilitatea de a-și folosi beneficiile sale în oricare alt centru comercial din portofoliul grupului.

Mai multe detalii despre descărcarea și utilizarea aplicației, aici:  www.shoppingcitytm.ro

Comentarii

comentarii