Acasă Actualitate Shopping City Timișoara sărbătorește Ziua internațională a cafelei cu demonstrații de latte...

Shopping City Timișoara sărbătorește Ziua internațională a cafelei cu demonstrații de latte art, coffee tasting și promoții pentru vizitatori

DISTRIBUIȚI

Iubitorii de cafea sunt invitați sâmbătă, 1 octombrie, la Shopping City Timișoara, să ia parte la demonstrații de preparare a cafelei prin metode alternative, artă în ceașca de cafea și degustări în cafenelele Tucano Coffee și GUAU café y pan.

Vizitatorii care își beau cafeaua de dimineață în cele două cafenele din mall primesc o cafea cadou pentru fiecare cafea cumpărată, între orele 9.00 și 11.00 la Tucano Coffee, respectiv între 10.00 și 12.00 la GUAU café y pan. Oferta 1+1 este valabilă în limita stocului disponibil.

Între orele 14.00 și 16.00 bariștii celor două cafenele vor oferi demonstrații de preparare a cafelei prin metodele Chemax, V60 și Aeropress, atât la masă, cât și la bar, și își vor arăta măiestria în latte art – creații în spuma laptelui din cafea. Demonstrațiile vor fi urmate de degustarea cafelei preparate prin aceste metode.

Ziua internațională a cafelei se sărbătorește pe 1 octombrie din 2015, când Organizația Internațională a Cafelei a lansat evenimentul la Milano, cu scopul de a atrage atenția asupra exploatării responsabile a acestui produs.

Comentarii

comentarii