Acasă Sport Siguranţa financiară de la ACS Poli, pusă în pericol de o echipă...

Siguranţa financiară de la ACS Poli, pusă în pericol de o echipă comunală

447
DISTRIBUIȚI

mama mia becicherescu mic

După o perioadă de incertitudine, s-a decis că ACS Poli va fi finanţată şi în următorul sezon de Consiliul Judeţean Timiş. Calculele financiare ar putea fi însă date peste cap, iar clubul din Timişoara să fie nevoit să împartă banii cu o echipă comunală.

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a terminat pe locul al doilea în Liga a III-a. Clubul aşteaptă o decizie de la FRF. Dacă se va elibera un loc în Liga a II-a, în urma unor retrageri, echipa din Timiş ar s-ar putea trezi în eşalonul al doilea, alături de ACS Poli. Consiliului Judeţean Timiş nu ar putea face discriminări, susţinând doar una dintre cele două echipe. Clubul din Becicherecu Mic trebuie să primească săptămâna viitoare un răspuns de la FRF.

Dacă în 2013 CJ Timiş a alocat 2 milioane de lei pentru ACS Poli, cel mai probabil, în noul sezon competiţional echipa de fotbal ce va evolua în liga secundă nu va primi mai mult de 1 milion de lei. Rămâne de văzut dacă şi aceşti bani se vor împărţi între două cluburi.

Primarul Nicolae Robu a anunţat că Primăria Timişoara va rămâne principalul finanţator la ACS Poli, însă suma pe care o va propune Consiliului Local va fi mai mică decât cea din Liga I. Mai precis, va fi la nivelul la care a fost în sezonul 2012-2013, când echipa activa în Liga a II-a: 4 milioane de lei.

„Ne vom descurca. Am luat şi alte măsuri de reducere a costurilor, la nivelul salariilor, la nivelul numărului total de membri ai echipei administrative. În plus, membrii Consiliului Director nu vor avea remuneraţie”, a declarat Robu.

Comentarii

comentarii