Acasă Eveniment Situaţie revoltătoare la Lugoj. Mai multe eleve dansează pe manele pe bordul...

Situaţie revoltătoare la Lugoj. Mai multe eleve dansează pe manele pe bordul unui autobuz. Șoferul spune că nu le poate ţine în frâu

DISTRIBUIȚI

Situaţie revoltătoare la Lugoj. Mai multe tinere au fost filmate în timp ce dansează pe bordul autobuzului care le duce de la şcoală spre casă. Mai mulţi părinţi îl acuză pe şofer că el le instigă pe adolescente şi le permite să stea unde vor. În replică, bărbatul se apără şi spune că pur şi simplu nu le poate ţine în frâu.

Videoclipuri şi poze cu fetele au fost publicate recent pe facebook. Imaginile au atras imediat reacţiile mai multor părinţi şi elevi, care spun că situaţia nu reprezintă o excepţie, ci un obicei. ”Stau pe bord, vorbesc cu el, şoferul le lasă, e clar” / ”Aşa spun şi părinţii şi copii din spate, spun că fetele astea din faţă totdeauna stau pe bord şi dansează acolo şi cu șoferul”/ ”Doamne fereşte în caz de accident e foarte periculos. Aşa ceva ar trebui prevenit până nu va fi prea târziu”.

Şoferul, care face cursa între Lugoj şi mai multe localităţi din jur, are o explicaţie. Spune că imaginile sunt vechi şi că nu reuşeşte să ţină în frâu adolescenţii pe care îi transportă.

Cornel Toma, şoferul autobuzului: ”Nu le mai las, eu nu le-am mai lăsat. Au venit, au dansat, s-au jucat, ce prostii or fi făcut în faţă, a văzut tot autobuzul. Eu trebuie să-mi văd de condus, nu pot să mă uit după fiecare, să văd care cum ce face, că şi în spate fac ce fac, ştiţi cum sunt copiii”.

Rudele elevelor se plâng că, după ce imaginile au fost făcute publice, fetele nu mai sunt primite în autobuz.

După ce imaginile au ajuns pe Internet, șoferul refuză să mai ia primească fetele în autobuz

Unii părinţi cred că nu ar fi neapărat vina şoferului, care face cursa de aproape un deceniu şi că problema ar porni de la câteva eleve rebele şi neînţelegeri între adolescente.

Cursa privată este principala cale de transport a elevilor care fac naveta spre şcolile din Lugoj.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii