Acasă Eveniment Şoferul implicat în accidentul soldat cu doi imigranţi decedaţi şi alţi zece...

Şoferul implicat în accidentul soldat cu doi imigranţi decedaţi şi alţi zece răniţi s-a predat la Poliţie

293
DISTRIBUIȚI

Şoferul maşinii care s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş şi care transporta 12 imigranţi, dintre care doi au decedat şi alţi zece au fost răniţi, s-a predat la Poliţie în noaptea de miercuri spre joi. Acesta este şi el rănit, iar pe numele său a fost deschis dosar penal. 

”În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a 2 persoane şi rănirea a altor 10, ulterior acesta prezentându-se la sediul Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Timiş”, transmite IPJ Timiş.

Potrivit poliţiştilor, şoferul este şi el rănit.

Bărbatul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ, care miercuri a fost în Serbia pentru a negocia transferul migranţilor pe care i-a preluat, după ce au pătruns ilegal în România.

Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Maşina cu cinci locuri, condusă de tânăr şi în care se aflau migranţi de origine afgană, s-a răsturnat miercuri, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş. Cei zece bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital cu ambulanţe. Şoferul nu a fost identificat de poliţiştii ajunşi la faţa locului, astfel că a fost căutat cu ajutorul unui elicopter şi al camerelor cu termoviziune. De asemenea, au fost instalate filtre ale Poliţiei în zonă, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii