Acasă Eveniment Studentul din Timișoara care i-a dat foc unei vecine, trimis în judecată...

Studentul din Timișoara care i-a dat foc unei vecine, trimis în judecată pentru omor calificat

320
DISTRIBUIȚI

Studentul de 22 de ani, care în luna iulie a aruncat cu benzină pe o vecină din bloc, apoi i-a dat foc, a fost trimis în judecată şi va fi judecat de Tribunalul Timiş pentru omor calificat. Procurorii au anunţat că au finalizat ancheta în cazul său.

”În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut că în data de 13 iulie 2021, în jurul orelor 1420, în faţa apartamentului său dintr-un imobil situat în Timişoara, inculpatul ar fi aruncat pe vecina sa mai bine de jumătate de litru de benzină şi i-ar fi dat foc cu o brichetă, după ce în prealabil a cumpărat în cursul dimineţii carburantul dintr-o staţie PECO, premeditând fapta, împrejurare în care, prin acţiunea directă a flăcărilor, victima a suferit arsuri termice de gradul II şi III pe 98% din suprafaţa corpului, fiindu-i produse leziuni traumatice grave, care au condus la decesul acesteia în data de 14 iulie 2021”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Tânărul, student în Timişoara, era vecin de palier cu femeia care a ieşit arzând la propriu de pe scara blocului, el având conflicte mai vechi cu aceasta. Vecinii au declarat atunci că în urmă cu ceva timp i-ar fi dat acesteia în cap cu un ciocan.

Studentul a ajuns atunci la Poliţie şi a recunoscut că el i-a dat foc femeii de 48 de ani, care avea probleme psihice şi adeseori bătea fără motiv la uşi.  

Tânărul va fi judecat de Tribunalul Timiş pentru omor calificat. Bărbatul se află în arest preventiv încă din luna iulie.

Comentarii

comentarii