Acasă Sănătate Sunt suficiente bilete noi de trimitere în Timiș. Unii medici – așteptați...

Sunt suficiente bilete noi de trimitere în Timiș. Unii medici – așteptați la CJAS pentru a ridica noile bilete

462
DISTRIBUIȚI

În Timiș sunt suficiente bilete noi de trimitere la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS). Chiar dacă de la 1 iulie a fost emis un nou model de bilet de trimitere, acesta există în Timiș, iar medici care nu au ridicat aceste bilete de la CJAS sunt invitați să facă acest lucru.

Inițial, Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș i s-au alocat un număr de 7.570 de bilete de trimitere noi, conducerea instituției a făcut toate demersurile necesare pentru alocarea unui număr cât mai mare de bilete de trimitere, ajungându-se la un stoc care să asigure în prezent, dublul mediei lunare de până acum.

„Considerăm că toți asigurații pot beneficia de serviciile medicale de care au nevoie, iar medicii care s-au adresat CJAS în vederea achiziționării de bilete de trimitere au intrat în posesia acestora. Facem un apel către toți furnizorii de servicii medicale, care până în prezent nu și-au ridicat noile bilete de trimitere să vină la sediul instituției, pentru a nu priva asigurații de serviciile medicale la care au dreptul”, a spus Victor Dumitrașcu, președinte director general CJAS Timiș.

În luna aprilie au fost eliberate 1.633 de bilete, în mai 2.581 și în iunie 3.128, de la începutul lunii iulie și până astăzi s-au eliberat 3.580 bilete de trimitere, numai pentru furnizorii de servicii medicale din Timiș.

 

Comentarii

comentarii