Acasă Eveniment Tânăra italiancă de 21 de ani care și-a aruncat cu furie bebelușul...

Tânăra italiancă de 21 de ani care și-a aruncat cu furie bebelușul de pământ, în Timișoara, a fost reținută pentru 24 de ore

2231
DISTRIBUIȚI

Tânăra italiancă de 21 de ani care și-a trântit bebelușul de pâmânt, după o ceartă cu iubitul român, a fost reținută, i s-a întocmit dosar penal și este cercetată pentru tentativă de omor.

Italianca va fi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Femeia mai are acasă, în Lombardia, un copil de nici 3 ani.

Scena teribilă a avut loc ieri, în holul Hotelului Regina din Timişoara, acolo unde italianca şi tatăl copilului erau cazaţi.

Tânăra a făcut o criză de gelozie, după ce bărbatul a anunțat-o că pleacă în oraș. Furioasă, femeia și-a aruncat pur și simplu copilul din brațe pe podeaua din holul hotelului.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, însă înregistrarea nu poate fi publicată din cauza imaginilor extrem de violente.

O ambulanță și politia au fost chemate la hotel. Mama a fost reţinută imediat de procurori, iar copilul de doar 2 luni a ajuns la Spitalul “Louis Turcanu” din Timișoara.

Medicii spun că micuțul s-a ales cu o fractură la nivel cranian.

Mama bebelușului a fost luată de polițiști și dusă la audieri. Ulterior, tânăra de 21 de ani a fost reținută pentru 24 de ore și va fi prezentată judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Femeii i s-au prelevat probe care să arate dacă a consumat sau nu droguri. În plus, tânăra va fi supusă unui test psihiatric care va arăta dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care și-a trântit copilul la pământ.

Dosarul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigație Criminale, sub coordonarea directă a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Comentarii

comentarii