Acasă Eveniment Timişorenii interesaţi sunt invitaţi la traversarea înot a Lacului Surduc

Timişorenii interesaţi sunt invitaţi la traversarea înot a Lacului Surduc

415
DISTRIBUIȚI

SurducSâmbătă, 20 iulie, Clubul de Înot MASTERS Timişoara, în colaborare cu Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest şi Primăria Fârdea, va organiza pe Lacul Surduc cea de-a doua ediţie a traversării înot a lacului, dedicată amatorilor, indiferent dacă sunt afiliaţi la vreun club sportiv sau nu.

Evenimentul este cofinanţat de Consiliul Judeţean Timiş. Mihai Liseţchi a precizat că sunt invitate la start persoane cu vârsta de peste 18 ani. Persoanele sub 18 ani pot participa, dar numai în afara concursului şi numai însoţite de către un adult.
Vor avea loc două probe: una scurtă (aprox. 500 m) şi una de rezistenţă (aprox. 3.000 m). Startul se va da de pe plaja de lângă cabana-restaurant. Temperatura apei va fi de aproximativ 26 de grade. Fiecare participant va înota liber, nefiind impus un anumit procedeu de înot. Clasamentul final va fi realizat în funcţie de gen şi categorii de vârstă (18-30 ani, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, peste 70). Organizatorii îşi rezervă dreptul de a anula competiţia, în cazul condiţiilor meteo nefavorabile sau dacă temperatura apei este neadecvată desfăşurării evenimentului.

Comentarii

comentarii