Acasă Actualitate Timișorenii îndeamnă la revoltă, din cauza lipsei încălzirii în apartamente. Răspunsul halucinant...

Timișorenii îndeamnă la revoltă, din cauza lipsei încălzirii în apartamente. Răspunsul halucinant al dispeceratului Colterm

DISTRIBUIȚI

Nemulțumirea timișorenilor, cu privire la lipsa încălzirii din locuințe a atins cote alarmante, duminică seara, când caloriferele tot reci erau, în mai multe cartiere. De aceea, pe rețelele sociale, oamenii îndeamnă la revoltă!

“Colterm. Mizeria Timișoarei. Iarăși s-a redus temperatura de difuzare a căldurii.  Fac experiente pe oameni.  Își bat joc de noi. Nemernicii care conduc orașul prin oprimare și dezgust. Experientele pe oameni? Credeam că s-au terminat după război.  Nuuuuu. Nu este așa.  Li se pare ca e cald afară? Ei nu știu fenomenul de răcire a pereților?  Niște neputincioși care ar trebui să demisioneze!

Stresul acesta va scoate lumea în stradă.  Au început mișcările în Europa. Ce mai așteptăm?”, este mesajul conf.univ.dr. Lia Epure, directorul cotidianului Ziua de Vest.

“Corect, Lia! La mine în apartament sunt 19 grade. Mama mea are 78 de ani. Niște nenorociți!”, se revoltă Sorin.

Adrian Orza, fostul viceprimar al Timișoarei, a comentat într-un răspuns astfel: “S-a redus (căldura) din cauză că e mai rece… afară. Ei o livreaza calduță, fiindcă nu au rezerve suficiente pt iarnă. Și în plus, sunt și faliți”.

“Revoltă la Primărie sub geamul lui Fritz!”, îndeamnă Rodica.

“Evident! Caloriferele sunt aproape reci și să vă spun ce fac acești vremelnici: noaptea, mizând pe faptul că lumea doarme, scad și mai mult gradele în calorifere, am testat eu! Noaptea ca hoții!”, atrage atenția Alex.

“Dar  când  Coltermul a  făcut  sediul,  care  rivalizează cu  hotelul privat. Și  administrațiile  care au fost  înainte. Au pus  directori  de toată  jena,  cum au fost  un  jurist,  un motociclist.  Nimeni  nu  a comentat  nimic.  Atunci  trebuia  comentat.  Acum  e ca la piciorul de lemn al lui Prigoană”, atenționează Ștefan.

“Voi aveți caldură? Prin calea Aradului încă nici n-au terminat de montat noile țevi, la cum se mișca pare ca le dă în folosință de 1 Decembrie”, atenționează Manuel.

“Lia Lucia Epure , e un plan malefic pentru toată Europa.. ;

https://fb.watch/gliq4Lp6F6/“, atenționeaza Rifa Lau.

“Mergeți și  protestanți în fața Primăriei Timișoara…!, îndeamnă Rodica.

De fapt cetățenii care au sunat la redacția Ziua de Vest din zona Dacia au susținut că erau reci duminică seara, iar în cartierul Tipografilor erau aproape reci.

Când noi am contactat dispeceratul Colterm, duminică seara, domnul dispecer care nu s-a prezentat a început să ne certe că de ce timișorenii sună la redacția Ziua de Vest și nu îl sună pe el, la dispecerat.

“Nu știu nimica, dar de ce v-au sunat pe dumneavoastră și nu pe noi?. Ne sună pe noi, mergem să vedem și oamenii sunt nemulțumiți de temperatura, pe care le-o dăm, că sunt mici. Nu că nu ar avea. Noi functionăm cu 35 de grade. Din punctul lor de vedere, spun că e puțin. Posibil, nu știu, noi cu atâta funcționăm. 35 e turul agentului termic care intră în calorifer. Noi avem aici pe ecran temperaturile pe punctele termice și sunt în regulă. Acolo de care spuneti in Dacia sunt în regulă temperaturile la punctele termice 23 – 49, sunt în regulă: 34,9 grade. Apă caldă 50 – 51 grade. În Tipografilor, PT 75 – 72, presiunea e bună, turul agentului termic 35 și 54 apa caldă. E normal!”, a fost răspunsul dispecerului de la Colerm, la ora 9.30, duminică 23 octombrie.

 

Comentarii

comentarii