Acasă Eveniment Tragedia care a zguduit România. Un copil de 12 ani s-a îmbătat...

Tragedia care a zguduit România. Un copil de 12 ani s-a îmbătat şi s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

Tragedie într-un sat din Mehedinţi, unde un copil şi-a luat viaţa la numai 12 ani. Supărat pe mama sa, băiatul s-a apucat să bea și a recurs la gestul extrem. Medicii nu l-au mai putut salva.

Copilul dăduse de ceva vreme în patima băuturii și se certa de cu mama care îl creștea singură. Aşa s-a întâmplat şi în ziua fatidică. Femeia a simţit că ceva nu e în regulă şi s-a dus în curte după el. L-a găsit exact cînd încerca să îşi pună capăt zilelor.

“A vrut să se sinucidă, l-am apucat din timp. A mers pe picioarele lui şase metri şi apoi mi s-a moleşit. Am zis moaşă, moaşă, copilul intră în alcoolemie. Băuse! A venit o vecină să îl ia să îi pună iapa la caruţă. Să nu îi daţi să bea!”, a spus mama copilului, care, disperată, l-a luat şi l-a dus la medic.

“Mama a apărut cu copilul în braţe, inconştient, i-am acordat primul ajutor şi chiar resuscitare cardiacă, dar nu am putut să îl scoatem din comă. Prezenta halenă alcoolică”, a declarat Vergina Stăncioiu, medic de familie.

Situaţia dificilă din familia tânărului era cunoscută şi de autorităţi.

Poliţiştii vor stabili în ce condiţii a murit băiatul de doar 12 ani. În prezent, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii