Acasă Eveniment Ucis de propria soră şi abandonat pe un câmp. Ultimele clipe din...

Ucis de propria soră şi abandonat pe un câmp. Ultimele clipe din viaţa lui Alexandru au fost surprinse de o cameră de supraveghere

DISTRIBUIȚI

Descoperire macabră joi dimineaţa pe un câmp în apropiere de Oradea. Un trecător a zărit în apropierea unei piste de alergat, pe drumul dintre Oradea şi Sântandrei cadavrul unui bărbat, puţin înainte de ora 8 şi a dat alarma.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcul toate posibilităţile, chiar şi posibilitatea unei morţi naturale, pentru că pe corpul bărbatului nu au fost surprinse urme de violenţă. Ulterior, medicii legişti și-au dat seama că este vorba despre o crimă.

Omul a murit sufocat, după ce a fost strâns de gât. În scurt timp, oamenii legii au adunat imagini de pe camerele de supraveghere, care au surprins ultimele clipe din viaţa bărbatului.

În cadre se vede cum bărbatul şi sora lui mai mică merg pe drumul de legătură dintre Sântandrei spre Oradea la ora 21. Bărbatul are o sticlă de bere în mână. După 45 de minute, cei doi sunt surprinși de aceeași cameră, când se întorc. Femeia îl lovește pe bărbat, care cade. Îl trage înspre camp, în zona întunecoasă și acolo se observă cum îl pune la pământ.

La percheziţiile din apartamentul din Sântandrei, unde cei doi locuiau cu alte două surori, anchetatorii au descoperit asupra femeii frânghia cu care l-a omorât pe bărbatul de 42 de ani, dar și telefonul acestuia. Femeia și-a recunoscut în cele din urmă fapta și este acum audiată de procurori.

Vecinii spun că era o familie retrasă şi sunt în stare de şoc de cele întâmplate. Mai ales, că Luminiţa, sora care şi-a ucis fratele era singura care muncea ca îngrijitoare la un centru pentru bâtrâni şi îi ţinea pe toţi. Cercetările continuă.

Comentarii

comentarii