Acasă Eveniment Un bărbat care şi-a ţinut tatăl vitreg mort în locuinţă, pentru a-i...

Un bărbat care şi-a ţinut tatăl vitreg mort în locuinţă, pentru a-i încasa pensia, a devenit violent când poliţiştii au vrut să intre în locuinţa sa

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 50 de ani a fost ridicat de poliţişti, după ce a devenit violent şi a ameninţat că se sinucide provocându-şi mai multe răni superficiale. El nu le-a permis poliţiştilor să intre în locuinţa sa, însă după ce la faţa locului au sosit şi pompierii, aceştia au descoperit în casă cadavrul unui bărbat de 66 de ani, tatăl vitreg al proprietarului. Cel mai probabil, bărbatul nu a declarat decesul părintelui pentru a-i încasa pensia. 

Potrivit poliţiştilor, vineri seară la locuinţa din comuna Banloc, judeţul Timiş, a bărbatului de 50 de ani a sosit fratele acestuia, însă nu i s-a permis să intre în casă. După ce a vrut să îl viziteze pe tatăl vitreg, proprietarul a devenit violent. Fratele a sunat imediat la numărul de urgenţe 112, scrie news.ro.

La vederea poliţiştilor, bărbatul de 50 de ani a ameninţat că se sinucide şi şi-a provocat mai multe răni superficiale cu un cuţit.

La faţa locului au fost chemaţi şi pompierii pentru a forţa uşa casei. Odată ajunşi, aceştia au găsit în interiorul locuinţei cadavrul tatălui vitreg, un bărbat de 66 de ani.

“Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Deta au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, de către un bărbat, de 52 de ani, cu privire la faptul că fratele acestuia nu i-ar permite să îşi vadă tatăl vitreg, existând posibilitatea că acesta să fie decedat. Ajunşi la faţă locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 50 de ani, din localitatea Banloc, fratele apelantului, refuză să permită accesul altor persoane, atât în curtea imobilului, cât şi în imobil. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Deta, cu sprijinul cărora s-a reuşit pătrunderea în imobil, moment în care bărbatul de 50 de ani a încercat să se sinucidă, provocându-şi mai multe plăgi deschise la nivelul gâtului şi al membrelor superioare, fără a-şi pune viaţă în pericol. Bărbatul a fost condus la spitalul din oraşul Deta, în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior fiind internat la o clinică de psihiatrie din localitatea Jebel, judeţul Timiş.  De asemenea, în interiorul imobilului a fost găsit, din nefericire, trupul neînsufleţit al unui bărbat, în vârstă de 66 de ani, tatăl vitreg al celor doi bărbaţi”, transmite IPJ Timiş.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Comentarii

comentarii