Acasă Actualitate Un cămin de bătrâni, condus de un preot care nu crede în...

Un cămin de bătrâni, condus de un preot care nu crede în virus, a devenit focar de covid. 15 persoane au fost confirmate și peste 100 de persoane sunt suspecte

2324
DISTRIBUIȚI

15 persoane au fost confirmate cu COVID, iar alte 100 sunt suspecte la centrul de bătrâni al Asociației Episcop Nicolae Popovici, din localitatea bihoreană Baita, administrat de un preot.

Părintele Nicolae Bura sustine ca SARS-CoV-2 este “facatura”, pentru ca Romania, “condusa de toti prostii”, sa “ia bani de la Uniunea Europeana”, scrie BIHOREANUL.

“Preotul ortodox Nicolae Bura, administratorul centrului, a afirmat ca nu recunoaste rezultatele analizelor, a refuzat sa admita ca in centrul de la Baita exista persoane cu Covid si, de asemenea, a refuzat dezinfectarea spatiilor acestuia. I s-a comunicat ca centrul va fi plasat in carantina. A afirmat ca se opune, zicand ca cineva vrea sa-i inchida centrul”, au declarat sursele BIHOREANUL.

Presa locala informeaza ca in centru nu se respectau masurile de preventie impotriva COVID.

Contactat joi seara de BIHOREANUL, preotul Nicolae Bura a confirmat situatia, insa a aratat ca “nu crede” nicio iota din “povestea cu Covidul”, avand un discurs halucinant pe aceasta tema.

“DSP-ul nu-i bun de nimic, nu-i in stare sa gestioneze nimic. Mi-a trimis astazi o lista cu niste persoane care au fost gasite pozitive, dar sunt asimptomatice, sunt sanatoase, nu mi-a trimis o adresa oficiala. Le-am cerut sa-mi trimita o adresa oficiala, nu povesti din astea cu Covid. Mi-au spus ca vor institui carantina. Nu, zau?!”, a spus parintele Bura.

Preotul Bura sustine ca DSP vrea sa-i inchida afacerea de la Baita, pentru care statul plateste, prin DGASPC Bihor, cazarea, hrana si ingrijirea batranilor, precum si salarizarea angajatilor.

Comentarii

comentarii