Acasă Actualitate Un judecător din vestul țării a fost găsit mort în locuința sa!...

Un judecător din vestul țării a fost găsit mort în locuința sa! Avea doar 49 de ani

DISTRIBUIȚI

Este doliu în magistratura arădeană după ce judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său. În vârstă de 49 de ani, judecătorul activa în ultimii ani la Reșița, la Tribunalul Caraș Severin.

Mulți ani a fost judecător la Secția Penală a Tribunalului Arad, asta după ce a absolvit Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, apoi al facultății de drept.

Judecătorul Caius Lăzărescu nu le-a răspuns ieri nici prietenilor și nici rudelor la telefon, astfel că acesta a fost căutat de unul dintre prietenii săi. Ajuns la domiciliul magistratului, amicul său l-a găsit fără suflare și a anunțat organele abilitate, scrie specialarad.ro.

Cel mai probabil, judecătorul Caius Lăzărescu a decedat în urma unui infarct miocardic sau a unui AVC.

Caius Lăzărescu a fost numit, la data de 1 noiembrie 1997, judecător la Judecătoria Chișineu Criș. Din data de 4 ianuarie 1999, s-a transferat judecător la Judecătoria Arad. Începând cu 21 noiembrie 2011, Caius Lăzărescu a fost promovat judecător la Tribunalul Arad, desfășurându-și activitatea în cadrul secției penale până la data de 15 august 2018, când a fost delegat judecător la Tribunalul Caraș Severin, în cadrul secției penale, iar din 1 Decembrie 2018 s-a transferat efectiv la Tribunalul Caraș Severin, fiind ales membru în colegiul de conducere al Tribunalului Caraș Severin pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 12 decembrie 2018.

Comentarii

comentarii