Acasă Eveniment Un oltean și un moldovean au încercat să fure produse de la...

Un oltean și un moldovean au încercat să fure produse de la Târgul de Crăciun din Timișoara, dar… li s-a rupt sacul

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara care patrulau duminică dimineață, în jurul orei 04.50, în zona Alba Iulia, au observat doi bărbați cu un sac voluminos în spate, deplasându-se spre parcarea Modex. În timp ce mergeau sacul din plastic s-a rupt, iar polițiștii au trecut imediat la identificarea celor doi.

S-a stabilit faptul că aceștia se numesc C.D., de 47 de ani, din Motru, județul Gorj, și G.F., de 36 de ani, din Căiuți, județul Bacău. Cei doi aveau asupra lor peste 40 de kilograme de produse despre care au declarat că le-au sustras dintr-un stand aflat la Târgul de Crăciun din Piața Victoriei. „Bărbații au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis polițiștii.

Acesta fiind al treilea caz de acest gen înregistrat în ultima săptămână în zona centrală a orașului, Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția: ”În această perioadă extrem de aglomerată cetățenii trebuie să fie atenți la bunurile proprii, să aibă grijă la genți, portofele, obiectele cumpărate, iar reprezentanții magazinelor sau standurilor amenajate la bunurile aflate pe rafturi, care pot fi sustrase de persoane care profită de agitația de sărbători din magazine și să anunțe imediat cum observă astfel de persoane suspecte”.

Comentarii

comentarii