Acasă Eveniment Vaccinare împotriva COVID-19, discuții tematice pentru tineri și momente artistice, pregătite de...

Vaccinare împotriva COVID-19, discuții tematice pentru tineri și momente artistice, pregătite de DSP Timiș la Vineri 15, de 1 iunie

1973
DISTRIBUIȚI

De Ziua Copilului, Direcția de Sănătate Publică Timiș a pregătit o acțiune de vaccinare împotriva COVID-19, acompaniată de discuții despre sănătate și momente artistice. Deși vaccinarea este destinată mai degrabă adolescenților și tinerilor, la Vineri 15, între orele 10 și 22, sunt așteptați și cei mai mici să se informeze în general despre probleme tinerilor sau să ia parte la spectacole. Cei peste 16 ani se vor putea vaccina cu Pfizer, iar cei peste 18 ani, și cu Johnson&Johnson.

„Noi toți împreună pentru copiii noștri” este titlul sub care se desfășoară acțiunea DSP Timiș. Parteneri în cadrul acesteia sunt și Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, Instituția Prefectului Județului Timiș, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Teatrul Național Timișoara, Opera Națională Română din Timișoara și Televiziunea Română.

„Ne pasă de viitorul copiilor și tinerilor! Ne-am gândit să le transmitem acest lucru și de 1 iunie, la un eveniment organizat cu drag, special pentru ei, la Timișoara, în locația Vineri 15, B-dul Vasile Pârvan 9, orele 10-22. Se prezintă proiecte pentru sănătate, se discută teme de interes privind problemele tinerilor, stilul de viață și starea de bine, beneficiile vaccinării, se desfășoară momente artistice. Se asigură un centru de informare privind vaccinarea unde specialiști din domeniu răspund întrebărilor. Adolescenții și tinerii se pot vaccina într-un centru de vaccinare special amenajat pentru acest eveniment având la dispoziție vaccinul Pfizer și vaccinul Johnson&Johnson”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

În cadrul acțiuni, vor fi voluntari echipa de la Vineri 15, echipele de vaccinare ale maratonului de la CRAFT, asigurate de Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, Asociația pentru ATI, medici, profesori, psihologi, nutriționiști, sportivi, artiști, studenți și elevi.

Comentarii

comentarii