Acasă Actualitate Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, în vizită la Poliția Locală: ”Vom colabora pentru...

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, în vizită la Poliția Locală: ”Vom colabora pentru îmbunătățirea activității polițiștilor locali”

374
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, învestit săptămâna trecută, și-a luat deja în serios atribuțiile. Printre acestea se regăsește și coordonarea acțiunilor de siguranță și ordine publică, adică inclusiv colaborarea cu Poliția Locală Timișoara. Tocmai de aceea, miecuri, 27 ianuarie, Tabără, însoțit de consilierul local Simion Moșiu, s-a deplasat la sediul instituției amintite, de pe strada Avram Imbroane.

Conform reprezentanților Poliției Locale Timișoara, viceprimarul a vrut să afle „care sunt problemele cu care se confruntă polițiștii locali, să afle de la conducerea Direcției și de la șefii de servicii și birouri care sunt neajunsurile, dar și propunerile vizavi de eficientizarea activității și, evident, de schimbarea percepției cetățenilor asupra activității instituției”.

Printre altele, s-a vorbit despre necesitatea apropierii față de nevoile timișorenilor, implicarea în soluționarea problemelor acestora, deschidere, dar și fermitate când vine vorba despre aplicarea cu discernământ a legii.

„Domnul viceprimar a vizitat și locația în care se află amplasate camerele de supraveghere video și a concluzionat că acest instrument de lucru al Poliției Locale este unul mai eficient și modern în același timp, motiv pentru care s-a arătat disponibil să sprijine extinderea acestui tip de monitorizare pe viitor, așa cum se întâmplă de altfel în toate marile orașe ale lumii”, mai comunică reprezentanții instituției. 

Comentarii

comentarii