Acasă Economic Wallberg lansează a patra clădire rezidențială din cartierul XCity Towers Timișoara

Wallberg lansează a patra clădire rezidențială din cartierul XCity Towers Timișoara

DISTRIBUIȚI

Dezvoltatorul Wallberg sărbătorește 20 de ani în piața imobiliară, ocazie cu care lansează a patra clădirea rezidențială, FOUR. În paralel, se finalizează construcția celui de-al treilea turn rezidențial din XCity Towers, care va fi livrat anul acesta. Cu Four se va încheia faza întâi a proiectului, reprezentând jumătate din numărul unităților propuse.

 Clădirea denumită simbolic Four va avea un regim de înălțime de 11 etaje și va cuprinde 77 de unități individuale. Valoarea proiectului este estimată la peste 10 milioane de euro. Numărul apartamentelor pe care Wallberg le pregătește la Timișoara, în faza 1 a proiectului, va depăși astfel peste 500 de unități. La acestea se adaugă peste 400 de locuri de parcare, dintre care 89 dedicate clădirii ce urmează să fie dezvoltată, dar și o suprafață generoasă destinată spațiilor verzi și un parc de 6.000 mp.

“Odată cu realizarea celei de-a patra clădiri, proiectul XCity Towers ajunge la jumătatea  drumului și intră într-o etapă de maturitate. Urmează o etapă de repoziționare, pe segmentul premium, fapt subliniat atât de zona în care dezvoltăm, dar și calitatea locuirii pe care o propunem, acest mix de concept, spații verzi, aerisire, suprafețe, calitatea lucrărilor și calitatea materialelor folosite, Clădirea a patra denumită sugestiv Four, este o clădire tematică, cu o arhitectură ce se diferențiază față de întregul proiect, marcând un milestone pentru etapa în care ne aflăm. Ponderea apartamentelor cu suprafețe mari a crescut, avem doar 7 unități pe nivel și propunem un mix echilibrat între 2 și 3 camere. Respectăm toate standardele nZEB, propunem finisaje premium, cel mai avansat sistem smart home din piață și încălzire în pardoseală, clădirea va fi echipată cu panouri solare și pompe de căldură pentru creșterea eficienței energetice. “, subliniază Valentin Morar, CEO Wallberg Properties.

Clădirea va cuprinde mai multe tipuri de apartamente de tip studio, două și trei camere, respectiv penthouse – cu terase generoase sub formă de logie. Apartamentele au un grad ridicat de de ergonomie si versatilitate, fiecare apartament având proiectat un spațiu de birou. Prețul mediu de lansare se va situa în jurul valorii de 2.000 euro/mp + TVA, iar prețurile parcărilor pornesc de la 6.500 euro + TVA.

Dezvoltatorul păstrează în conceptul propus elementele prin care s-a remarcat deja pe piață și care constituie semnătura Wallberg, precum balcoanele de tip logie, dar și pereții cu zidărie dublă între apartamente pentru un plus de confort și intimitate, caracteristici cu atât mai necesare cu cât munca de acasă devine o normalitate.

Decizia de a construi o nouă clădire rezidențială într-o perioada considerată de unii incertă din punct de vedere economic, suprapunându-se totodată cu lucrările de finalizare a unei alte clădiri cu aproape 150 de apartamente din proiect, vine ca urmare a succesului înregistrat de XCity Towers pe piața din Timișoara.

XCity Towers are avantajul de a se afla la câteva minute de principalele zone de atracție ale orașului, dar de a se bucura, în același timp, de o localizare privilegiată, retrasă, într-o zonă verde, departe de agitația marilor bulevarde, oferind intimitate și siguranța unei vieți armonioase. Zona Bucovinei din Timișoara este una din cele mai bine cotate, dar și căutate zone din Timișoara, recunoscută pentru viața liniștită. Calea Torontalului completează calitățile de locuire prin accesul excelent, atât spre principalul hub comercial al orașului, cât și spre zonele office, respectiv locuri de petrecere a timpului liber preferate de timișoreni. XCity Towers cumulează astfel avantajele celor două zone, fiind aproape de tot ceea ce contează pentru a te bucura de viața în oraș, dar beneficiind de o oază de liniște și intimitate. XCity targetează tineri aflați în plină expansiune a vieții profesionale și personale, angajați în multinaționale dar și antreprenori, cu venituri în creștere și perspective de dezvoltare.

Comentarii

comentarii