Acasă Actualitate Ziua Internațională a Copilului, marcată, astăzi, în Caraș-Severin

Ziua Internațională a Copilului, marcată, astăzi, în Caraș-Severin

821
DISTRIBUIȚI

Primăria Reșița a informat că, pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului, Centrul de Zi „Maria” din subordinea Serviciului Public Direcţia de Asistenţă Socială, organizează, miercuri 30 mai, pe stadionul „Mircea Chivu”, de la orele 15.30,  a X-a ediție a competiției sportive Cupa Centrelor de Zi.

Manifestarea se adresează beneficiarilor de servicii sociale înscriși în cadrul unui centru de zi de pe raza municipiului Reșița. Competiția cuprinde în mod tradițional 3 probe: fotbal, ștafeta și atletism viteză. În acest an se vor desfășura doar două probe, și anume ștafeta și atletism viteză, pentru care s-au înscris 83 de copii beneficiari ai Centrului de Zi Maria, ai Centrului de Zi ABC (ambele din subordinea Serviciului Public Direcția de Asistență Socială), ai Fundației Humanitas ProDeo și ai centrului Copiii lui Isus.

Dincolo de oferirea unui cadru organizat de activităţi adresate copiilor  și demonstrarea abilităților sportive, această competiție are ca scop  dezvoltarea și diversificarea  relațiilor de parteneriat între centrele sociale din municipiu și valorizarea copiilor prin recompensare cu diplome, medalii, tricouri, dulciuri și fructe.

Totodată, Primăria Reșița în colaborare cu Asociația Județeană de  Natație și Pentatlon Modern a Județului Caraș-Severin organizează  în data de 31 mai ora 14.00, Cupa  “Ziua Copilului” competiție care se va desfășura în incinta Complexului Municipal de Sport și sănătate  „IOAN SCHUSTER”. Această acțiune este cea de a III a activitate din  proiectul ”Sănătate prin înot”  derulat de primăria municipiului, la care s-au anunțat 100 de elevi din ciclul gimnazial.

 

 

 

Comentarii

comentarii