14 04 b 750 100

  • Scris de C. B.

„Please, you see here: no smoking”

IMG 20170429 WA0001Să mai spună cineva că poliţiştii locali din Timişoara sunt doar de criticat! Primăvara a adus mulţi turişti în oraş, avem parcuri, tocmai avem şi un festival al florilor şi e păcat să nu treci prin Parcul Copiilor, dacă simţi că ai suflet de copil.

Citește mai departe

  • Scris de C. B.

Bubico „2021”

bubicoBubico este un răsfăţat, îl ţine mamiţa în coşuleţ când este în casă, pentru că poate răci. Primeşte hrana servită în veselă din plastic, cu desene, pentru a-i creşte apetitul.

Citește mai departe

  • Scris de ZdV

TREVI din Banat!

16995976 640299056157575 5223877278560194651 nFontana di Trevi, cine să nu știe acest nume, acest obiectiv al tuturor turiștilor din lume? În mijlocul Romei, locul îndrăgostiților!

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

Vrei să fii asistent maternal? DGASPC Timiș organizează concurs!

DGASPC TimisDirecția de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș organizează un nou concurs de formare a asistenților maternali, de aceea cei interesanți pot depune cererile, în perioada 2 -31 mai, la sediul DGASPC Timișoara, Piața Regina Maria nr. 3.
Asistentul maternal profesionist este persoana fizică atestată în condițiile legii care asigură la domiciliul său creșterea, educația și îngrijirea necesare dezvoltării armonioase a copilului.

  • Scris de Ziua de Vest

Condamnat la închisoare, un om de afaceri din Timișoara a fugit din ţară

Miron Nicolaie e1493150417269Cazul Sebastian Ghiţă nu este singular. Un alt om de afaceri, necunoscut presei naţionale, însă foarte influent în Timişoara, Neculai Miron, se ascunde de Justiţie după ce la sfârşitul lunii martie a fost condamnat la doi ani şi jumătate ani de închisoare cu executare într-un dosar privind devalizarea patrimoniului CNSLR Frăţia în care apare şi sindicalistul Liviu Luca.

Citește mai departe

  • Scris de C. B.

Sorin Frunzăverde, personaj în cartea „Mai sunt judecători la Berlin”, de Dan Radu Ruşanu

frunzaverde.5tz239wb8a„Mai sunt judecători la Berlin” este o carte cu note de jurnal, ce se citeşte cu sufletul la gură. Este scrisă de liberalul Dan Radu Ruşanu, fost preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), în perioada mandatului prezidenţial al lui Traian Băsescu, când autorul a trecut şi printr-o arestare şi privare de libertate.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

Semnal de alarmă al Consorțiului “Universitaria”, cu privire la derapajele din învățământul superior!

consortiul universitariaRectorii și președinții senatelor universitare din cadrul Consorțiului „Universitaria”, din care fac parte 5 universități, în frunte cu Universitatea de Vest Timișoara, atrag atenția cu privire la derapajele existente la nivel național cu privire la situațiile cu impact major asupra învățământului superior și cercetării din România.

Citește mai departe

  • Scris de Sorin Trocan

O studentă și un decan de la UVVG donează burse pentru viitori studenţi ai universității

24.04.2017 madutaConf. univ. dr. Cristian Măduţa, decanul Facultăţii de Ştiinţe Socio-Umane şi Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a decis să finanţeze din propriul buzunar taxa de şcolarizare pentru anul întâi, pentru un tânăr care se va înscrie la una dintre specializările Facultăţii.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

Cele mai multe mașini abandonate într-un singur loc în Timișoara (II): strada Bujorilor

multe masini abandonate locul IIDacă în urmă cu două săptămâni, ZIUA de Vest atrăgea atenția că cele mai multe mașini abandonate într-un singur loc se află la intrarea în cimitirul din Calea Șagului, de pe strada Vulturilor, acum, semnalăm că pe locul doi se află capătul străzii Bujorilor (foto), chiar la granița dintre Timișoara și Chișoda.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Cățel folosit pe post de țintă și împușcat

18033909 1424998834210612 4385371600350422203 n 700x525Asociația pentru Protecția Animalelor Ineu (APAI) a primit miercuri, în jurul orei 19:00, un mesaj care spunea că „în fața unei case de vacanță de pe deal, sub un pod, s-a ascuns un câine împușcat în gât încă de duminică”.

Citește mai departe