Acasă Administraţie Colterm va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Păltiniș. 8...

Colterm va întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Păltiniș. 8 străzi afectate

DISTRIBUIȚI

Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la punctul termic PT Păltiniș, marți, 22 februarie, între orele 8-16. Măsura este necesară, în vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Prot. George Popovici,  Dr. Aurel Cândea,  Evlia Celebi, P-ța Bisericii,  Mitropolit Varlaam,  P-ța Crucii,  Protopop George Dragomir (partial – de la imobilul 10A la 14 A),  str. 1 Decembrie (imobilele 21 și 32).

Nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei -atenționează Colterm.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii