Acasă Administraţie Consiliul Local Timișoara a alocat 200.000 de lei pentru un supliment de...

Consiliul Local Timișoara a alocat 200.000 de lei pentru un supliment de 3.000 de testere Covid-19 la Spitalul Municipal

1116
DISTRIBUIȚI

Consiliul Local Timișoara a aprobat, în ședința din 31 martie, alocarea sumei de 200.000 de lei din fondul de rezervă bugetară, drept sprijin financiar necesar pentru achiziționarea de urgență a 3.000 de kituri de testare pentru COVID-19, către Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

„În ședința de vineri am alocat 1,5 milioane de lei pentru echipamentele de protecție de Spitalul Municipal. Acum venim cu o sumă suplimentară, față de milionul și jumătate, pentru teste, în ideea de a crește capacitatea de testare ale celor trei aparate pe care Universitatea de Medicină, de fapt, le-a montat la Spitalul Municipal și pe care le operează Spitalul Municipal. Cei 200.000 de lei sunt suficienți pentru 3.000 de teste, care au fost și prerezervate de Spitalul Municipal și care vor veni foarte repede, poate chiar în cursul zilei de mâine”, a spus viceprimarul Dan Diaconu.

Cantitatea de teste este doar un supliment pentru Spitalul Municipal, care primește și testele repartizate oricum prin Programul Național de Testare, după ce, ieri, spitalul a primit aprobarea de intra în acest program.

Comentarii

comentarii