Acasă Administraţie Fritz, după percheziția de la Colterm: „Salut faptul că organele statului au...

Fritz, după percheziția de la Colterm: „Salut faptul că organele statului au început să ancheteze acțiuni din trecut, care au prejudiciat compania și au adus-o în pragul insolvenței”

376
DISTRIBUIȚI

Primarul Dominic Fritz a comentat pe tema percheziției făcute de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara la sediul Colterm în cursul zilei de joi. Acesta salută inițiativa organelor de control. Vă amintim că PJ Timișoara cercetează o presupusă infracțiune de delapidare petrecută la societatea Colterm, la începutul anului 2020, dar momentan nu există suspecți.

Iată punctul de vedere al lui primarului:

„Salut faptul că organele statului au început să ancheteze acțiuni din trecut, care au prejudiciat Colterm și au adus-o în pragul insolvenței. Am aflat că acțiunea poliției, sub coordonarea procurorilor, vizează circumstanțele în care compania a încheiat, la începutul anului trecut, un contract cu o firmă privatã și verifică dacã acolo s-a produs o delapidare.

Sunt legendare în Timișoara informațiile privind căpușele din jurul companiei, Curtea de Conturi a constatat niște operațiuni la limita legii și nu voi ezita să aduc în fața justiției orice dovadă susceptibilă de corupție.  Această abordare a deranjat deja multe grupuri de interese care au ca obiectiv ca la Colterm să nu se schimbe nimic, să continuãm să pompăm bani publici în ea, pentru ca aceștia să se scurgă în buzunare private și care acum sunt extrem de vocale în spațiul public.

Primăria Timișoara și societățile din subordinea Consiliului Local Timișoara vor fi întotdeauna deschise și vor colabora cu polițiștii și procurorii, astfel încât sã curãțãm administrația și societãțile statului de profitori”.

Comentarii

comentarii