Acasă Administraţie Schimbări referitoare la înhumări și concesiunile locurilor din cimitirele de pe Calea...

Schimbări referitoare la înhumări și concesiunile locurilor din cimitirele de pe Calea Buziașului și Calea Șagului

676
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a prezentat schimbările referitoare la programările înhumărilor şi prelungirile concesiunilor locurilor de veci din cimitirele din Calea Buziașului și Calea Șagului, intrate în vigoare de la 29 ianuarie 2020.Astfel, începând de săptămâna trecută,acestea se vor elibera numai de către administratorii angajaţi ai Primăriei.

În ceea ce privește serviciile de înhumare, pentru plată se poate prezenta familia sau societatea de pompe funebre, doar la sediul de pe str. 3 august 1919, nr. 17, după eliberarea notei de concesionare, fiind necesare următoarele acte:

1.adeverinţă de înhumare-original;

2.certificat de deces-copie;

3.carte de identitate a concesionarului locului de veci-copie;

4.notă de concesionare a locului de veci eliberată de către administratorii angajaţi ai Primăriei Municipiului Timişoara.

Primăria atrage atenția că înhumarea în aceste cimitire se face doar după prezentarea actelor cu plata serviciilor de înhumare la administratorii cimitirelor. Aceștia sunt Bosioc Dimitrie, la cimitirul din Calea Șagului, și Brumar Petru,la cel din Calea Buziaşului.

„Pentru orice nelămuriri, sesizări sau alte solicitări referitoare la aceste cimitire, vă solicităm să contactaţi doar administratorii cimitirelor. Orice altă programare pentru înhumarea persoanelor decedate în aceste cimitire, făcută de altă persoana este ilegală şi nu va fi luată în considerare”, mai atenționează Primăria Municipiului Timișoara.

Programul cu publicul pentru aceste cimitire este:

De luni până joi: 9 – 16;

Vineri: 9 – 14;

Sâmbătă: 9 – 11.

Comentarii

comentarii