Acasă Sport Sezon ratat, final dezamăgitor: Timişoara – Braşov 1-2

Sezon ratat, final dezamăgitor: Timişoara – Braşov 1-2

479
DISTRIBUIȚI

Poli a arătat din plin că singura ocupaţie în ultima etapă a fost să aştepte trecerea timpului. Fără vlagă, fără idei, cu o tribună nervoasă şi cu un antrenor pe picior de plecare, Timişoara a luat rapid gol. Sburlea a plecat de la mijlocul terenului cu mingea la picior, cu Savic în stânga sa şi cu doi fundaşi bănăţeni în faţă. A ajuns în aceeaşi situaţie în careu, Poli uitând să se replieze, iar cei doi atacanţi braşoveni au pasat între ei, Savic înscriind pentru 0-1. Era doar începutul, pentru că în minutul 16 a înscris în poarta lui Taborda şi Cristescu, rămas pe o centrare liber în careul bănăţean.
Pentru fanii bănăţeni, a fost picătura care a umplut paharul. De la acel moment, fiecare atingere greşită a propriilor favoriţi a fost taxată cu aplauze ironice, iar în peluza sud galeria Commando Viola – care nu se exprimase până acum la adresa lui Ioan Ovidiu Sabău – a afişat un mesaj imens: "Un an întreg te-am suportat. Acum, pe final de campionat, Sabău te vrem plecat".
Abia în a doua repriză a intrat şi Timişoara în meci, iar după câteva ratări ale lui Curtean, Chiacu a redus din diferenţă în minutul 64.
Finalul s-a jucat într-un ritm mai alert, cu bănăţenii încercând să spele faţa unui nou sezon ratat şi cu Braşovul plecat fază după fază pe contraatac. Niciuna însă nu a mai înscris, iar cortina a picat peste aspiraţiile neîmplinite ale celor două echipe. Braşovul a vrut în Europa dar n-a putut să ajungă acolo, Timişoara a vrut titlul şi l-a ratat, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău este foarte aproape să se despartă de Banat, după ce întreg stadionul i-a strigat "demisia".
Sursa: Mediafax

Comentarii

comentarii