Acasă Economic 108 IMM-uri finanțate prin fonduri structurale

108 IMM-uri finanțate prin fonduri structurale

478
DISTRIBUIȚI

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) a primit spre procesare un număr de 115 cereri de rambursare, cu o valoare a finanțării nerambursabile de 11,8 milioane de lei. Dintre acestea, 108 au venit din partea IMM-urilor (pentru proiecte finalizate), iar 7 din partea beneficiarilor publici (proiecte în curs de implementare). Până în acest moment, Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a procesat și aprobat 75 de cereri de rambursare cu o valoare a finanțării nerambursabile solicitate de 7 milioane de lei. Valoarea plăților efectuate pentru cererile de rambursare este de un milion de lei.
Pentru a veni în sprijinul beneficiarilor publici și privați, MCSI a aprobat cereri de prefinațare în sumă de 9,5 milioane de lei, bani ce vor fi folosiți pentru acoperirea nevoilor de finanțare a proiectelor. Pentru trimestrul al doilea din 2010, MCSI estimează că va primi cereri de rambursare cu o valoare a finanțării nerambursabile solicitate de aproximativ 25 milioane de lei.
Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI) este instituția care are rolul de a realiza politica Guvernului în sectoarele comunicațiilor electronice și audiovizuale, serviciilor poștale, tehnologiei informației și în domeniul serviciilor societății informaționale și ale societății bazate pe cunoaștere din România.
 

Comentarii

comentarii