Acasă Actualitate Aproape 1000 de oameni protestează la Deta şi cer demisia guvernului Boc...

Aproape 1000 de oameni protestează la Deta şi cer demisia guvernului Boc şi a preşedintelui Traian Băsescu

527
DISTRIBUIȚI

FOTO

„Dorim să transmitem un mesaj clar guvernanţilor de la Bucureşti – voi nu sunteţi de-ai noştri pentru că nu ne reprezentaţi pe noi, ci doar interesele voastre meschine şi egoiste”, declară Liviu Cocean, preşedintele Tineretului Naţional Liberal Timiş.

USL a organizat sâmbătă un miting la Deta. Un eveniment ce precede mitingul de amploare ce are loc în Piaţa Unirii din Timişoara, începând cu ora 15.00. Aproape o mie de oameni sunt prezenţi acolo şi strigă lozinci împotriva guvernării şi cer demisia atât a preşedintelui României, Traian Băsescu, cât şi a guvernului Boc.

Mitingul a fost organizat de filiala Deta a USL, iar acestora li s-au alăturat demonstranţi veniţi din localităţile din colegiul 10: Cenei, Uivar, Foeni, Livezile, Giera, Ciacova, Denta, Gătaia, Peciu Nou, Moraviţa.

„Am dorit să facem acest miting la Deta, în inima Banatului, în oraşul simbol al absolutismului puterii portocalii, unde modelul „tatăl -.demnitar al puteriii (fiii – ai mafiei locale)” se perpetuează. Dorim să transmitem un mesaj clar guvernanţilor de la Bucureşti – voi nu sunteţi de-ai noştri pentru că nu ne reprezentaţi pe noi, ci doar interesele voastre meschine şi egoiste, voi nu sunteşi România, pentru că această ţară frumoasă şi bogată merită să aibă în frunte şi conducători capabili, oneşti, cu simţul datoriei. Voi nu sunteţi normali pentru că astfel ar însemna că pentru noi nu mai există nici o speranţă pentru un viitor mai bun. Pe noi şi doar pe noi se mai bazează părinţii, fraţii, rudele, prietenii, pentru că pe noi toţi ne uneşte ceva: dezgustul faţă de indivizi ca voi”, spune Liviu Cocean, preşedintele Tineretului Naţional Liberal Timiş.

Comentarii

comentarii