Acasă Economic Astra Bettings și-a suspendat activitatea de pariuri

Astra Bettings și-a suspendat activitatea de pariuri

552
DISTRIBUIȚI

Astra Bettings, operatorul Astra Sport Bets, a anunțat pe pagina de internet că și-a suspendat temporar activitatea de pariere și de operare a mașinilor electronice cu câștiguri, din 19 august, după ce de la sfârșitul lunii iulie Ministerul de Finanțe nu i-a reînnoit licența, din cauza datoriilor la buget.
Comisia de autorizare a jocurilor de noroc din cadrul Ministerului Finanțelor Publice a decis în 31 iulie să revoce licența de organizare a jocurilor de noroc a Astra Bettings, în urma situației prezentate de Direcția Generală de Administrație Fiscală privind restantele acesteia la buget.
Astra Bettings era cel mai mare operator de pariuri și jocuri de noroc de pe piața românească și sponsor oficial al Ligii a II-a de fotbal, iar decizia Finanțelor a fost motivată de datoriile mari ale firmei către bugetul statului, care însumează în total circa 10 milioane lei.
Astra Sport Bet precizează, pe site-ul său, că "biletele câștigătoare vor putea fi încasate în continuare din agenția în care au fost jucate, până luni, 24 august, inclusiv, în intervalul orar 10:00 – 18:00. În aceleași condiții vor putea fi ridicate și sumele de bani aferente parierii prin sms (câștiguri și depozite)".
În funcţie de judeţul în care au fost jucate biletele, câştigurile vor putea fi încasate, după perioada menţionată, până la data de 18 septembrie, inclusiv, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00. În județul Timiș, câștigurile pot fi încasate de la agenția din Timișoara, Calea Sever Bocu, nr. 45, bl. 36.
Anul trecut, Astra Bettings a afișat o pierdere de 4,6 milioane lei din activitatea de jocuri de noroc și pariuri, potrivit cifrelor anunțate la Ministerul de Finanțe. Firma de pariuri a raportat în 2008 prima pierdere de după 2001, când a înregistrat un minus de 323.992 de lei. În 2007, Astra Bettings a raportat un profit de 11,09 milioane lei. Numărul mediu de salariați al companiei din 2008 a fost de 1.152, în creștere cu 140 angajați față de 2007.

Comentarii

comentarii