Acasă Administraţie Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și încălzirii, joi, la punctul...

Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și încălzirii, joi, la punctul termic 6. Iată străzile afectate!

DISTRIBUIȚI

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a municipiului Timișoara, Colterm va întrerupe furnizarea apei calde de consum și încălzirii, joi, 30.03.2023, de la ora 9.00 la 15.00, la punctul termic 6.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Carusso nr. 1, sc. AB, D. Cantemir nr. 1, sc. AB, Piața Libertății nr. 4 și Augustin Pacha nr. 2.

Totodată, având în vedere notificarea AQUATIM SA prin care suntem înștiințați de faptul că, tot în ziua de joi, 30.03.2023, între orele 09.00 și 15.00, sunt programate lucrări de reabilitare a rețelei de apă, din Programul de investiții POIM, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum și apei reci hidrofor la  PT 47A.  Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Brândușei,  Cetății, Stelelor, Timiș.

La finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, motiv pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei. Împreună cu AQUATIM, ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere! – a transmis Colterm.

Comentarii

comentarii