Acasă Actualitate Dan Idolu, schimbat cu generalul Dorel Grădinaru, la conducerea Aeroportului Internațional Timișoara

Dan Idolu, schimbat cu generalul Dorel Grădinaru, la conducerea Aeroportului Internațional Timișoara

1932
DISTRIBUIȚI

Dan Idolu a fost revocat din funcția de manager a Aeroportului Internațional Timișoara joi, 2 iulie. În locul său, se pare, se va instala Dorel Grădinaru, fost șef al Inspectoratului General de Aviație din MAI.

Călin Dobra, președintele CJT și coleg în PSD cu Dan Idolu, a și comentat mutarea, pe Facebook, prin sintagma „Schimbări doar de dragul schimbării”.

„«Timișorenii mei», vorba unui clasic în viață, pot să își ia adio de la una dintre cele mai bine manageriate instituții din județul nostru, Aeroportul Internațional “Traian Vuia” din Timișoara. Liberalii din Timiș au decis că este momentul să acționeze și să pună la pământ o altă poartă de intrare în oraș”, scrie Dobra.

Dobra consideră că schimbarea din funcție a lui Idolu nu are nicio bază de competență, din moment ce Aeroportul a înregistrat creștere continuă sub conducerea deja fostului manager.

„Cu ani în urmă, a preluat-o praf (compania – n.r.), după un nou mandat «de dreapta». Ba mai mult, a reușit accesarea unui mega proiect cu fonduri europene pentru extinderea aerogării, pe care îl puteți vedea cu ochii voștri, pentru că este în execuție. Și încă ceva. S-a luptat ani întregi cu miniștri și parlamentari pentru a descentraliza Aeroportul, adică să poată fi preluat de autoritățile locale și județene din Timiș.

Acum însă, tot ce pot să sper este că planul liberalilor nu este activarea unui vis mai vechi al unora «de dreapta», prin care sediul central să fie mutat la Arad, prin comasarea celor două aeroporturi. Dan Idolu, felicitări pentru munca depusă și sunt convins că experiența acumulată va fi de folos în viitorul apropiat. Chiar mai apropiat decât se așteaptă unii!”, mai scrie Dobra.

Această schimbare a fost anticipată de mai multe luni, ultima ora fiind amintită de Alfred Simonis, în conferința de presă a PSD Timiș din 26 iunie. Social-democrații, de asemenea, au vorbit despre un presupus al plan al baronilor liberali de Arad (Falcă) și Caraș-Severin (Vela).

Comentarii

comentarii