Acasă Actualitate De la 1 septembrie, Timișul nu mai are administrator public. Decizia, luată...

De la 1 septembrie, Timișul nu mai are administrator public. Decizia, luată pentru a scăpa de Marian Constantin Vasile

DISTRIBUIȚI

În ciuda opoziției sale, Marian Constantin Vasile a rămas până la urmă fără postul său drag, de care nu a vrut să se despartă, de administrator public. Aceasta numai după ce plenul consiliului județean a votat, în cadrul unui demers cu influențe de acord politic, desființarea efectivă a postului.

Un proiect de hotărâre, referitor la modificarea organigramei CJ Timiș a fost pus pe ordinea de zi, PSD a făcut un amendament prin care cerea desființarea postului de administrator public, acesta a fost votat și Vasile devine istorie.

Totul a început în primăvară, atunci mai mulți lideri locali liberali au cerut schimbarea de pe post a lui Vasile, pentru lipsă de colaborare. I s-a propus să renunțe singur la funcție, prin demisie. Inițial a acceptat, ulterior nu a mai vrut, s-a ajuns la reducerea semnificativă a atribuțiilor. Dar tot ocupant pe post a rămas. Decizia eliberării sale a fost permanent cerută de PSD în CJT, iar aceasta a fost și modalitatea de realizare a obiectivului. A fost lansat un proiect de hotărâre referitor la organigrama instituției, PSD a făcut un amendament referitor la desființarea postului de administrator public, a fost adoptat și Vasile a rămas fără post.

Comentarii

comentarii