Acasă Actualitate De luni, se închid două străzi și o alee de parc din...

De luni, se închid două străzi și o alee de parc din Timișoara

453
DISTRIBUIȚI

Miercuri, primarul Dominic Fritz a declarat că încep lucrările la schimbarea a 30 de kilometri de conducte din sistemul de termoficare, proiect pe fonduri europene, iar acest lucru implică și restricții de trafic. Vineri, reprezentanții primăriei transmit și care tronsoane vor fi afectate începând de luni.

În primul rând, în perioada 15 martie – 30 aprilie, se închide traficul pe strada Traian Vuia, pe tronsonul cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu – inclusiv intersecția – și bd. Liviu Rebreanu, Reprezentanții primăriei sugerează următoarea rută ocolitoare: str. Mareșal A. Averescu- dreapta pe str. Constantin Brâncoveanu- bd. L. Rebreanu.

În perioada 15 martie – 15 aprilie, se va restricționa traficul și pe strada Glad, în zona intersecției cu strada Dumitru Kiriac. Se va închide circulația rutiere pentru aproximativ 24 de ore, în vederea executării lucrărilor de subtraversare. Data exactă va fi anunțată ulterior. În plus, tot între 15 martie și 15 aprilie, se va închide și aleea de acces la Sala 2 a Teatrului Național, în Parcul Cetății/Civic din spatele Hotelului Continental.

„Avizul Comisiei de circulație a fost acordat cu condiția luării tuturor măsurilor necesare pentru semnalizarea lucrărilor, conform normativelor în vigoare, reorganizarea circulației în funcție de restricții, permiterea accesului autovehiculelor aparținând Poliției, Ambulanței, Pompierilor, care se află în misiune de intervenție”, mai transmit reprezentanții municipalității.

Comentarii

comentarii