Acasă Eveniment Femeie în stare de ebrietate, salvată de un livrator de pizza înainte...

Femeie în stare de ebrietate, salvată de un livrator de pizza înainte să se arunce de pe un pod

DISTRIBUIȚI

O femeie a incercat sa se arunce de pe pasajul aflat pe strada Buziasului, miercuri la pranz. Femeia, care are in jur de 30 de ani, i-a atras atentia unui livrator de pizza ce trecea intamplator prin zona. Barbatul a reusit sa o tina pe femeia care incerca sa se urce pe parapetii podului si a sunat la 112. Un echipaj de la ambulanta din Lugoj, dar si unul de la politie au ajuns in cateva minute pe pasajul de pe strada Buziasului. Agitata, femeia a fost preluata de echipajul de pe salvare si i-au fost acordate primele ingrijiri medicale.

“Astăzi, în jurul orei 12:18, poliţiştii Municipiul Lugoj au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe pasarela de pe strada Buziaşului din municipiu se află o femeie care manifestă un comportament agitat, existând posibilitatea intenţiei de a se sinucide. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că o femeie de 34 de ani, din Ucraina, ar fi avut intenţia de a se sinucide, însă, din fericire, a fost salvată de un cetăţean”, a transmis IPJ Timiş. 

Femeia a fost transportată la spital, întrucât avea un comportament agitat, ulterior fiind dusă la sediul poliţiei pentru audieri. 
În urma examinării medicale, a reieşit că aceasta prezenta vânătăi pe corp, ea declarând poliţiştilor că ar fi căzut în timp ce mergea cu bicicleta, în urmă cu câteva zile.
După ce a plecat de la sediul poliţiei, femeia ar mai fi avut o tentativă similară, fiind observată de un echipaj de jandarmi.
“După finalizarea verificărilor, aceasta a plecat împreună cu concubinul său spre adresa de domiciliu, iar la semaforul de la intersecţia străzilor Bucegi cu Nicolae Titulescu, în timp ce autoturismul era în mişcare, a deschis portiera cu intenţia de a coborî din acesta, situaţie surprinsă de către un echipaj de jandarmi”, a arătat IPJ Timiş.
“Astăzi, cu puţin timp în urmă, în localitatea Lugoj, colegii noştri, Sebastian şi Cristian, au împiedicat o femeie care prezenta urme de lovituri pe corp, să se arunce de pe pasajul rutier, strada Buziaşului, pasaj ce trece peste căile ferate. Totul s-a întâmplat ca în filme. O maşină a oprit brusc în apropierea pasajului şi, sub ochii colegilor noştri, portiera din stânga maşinii se deschide, iar o tânără femeie aleargă spre pod. Intuiţia colegilor noştri i-a făcut pe aceştia să o ajungă din urmă şi să o oprească la timp. În prezent, femeia se află pe mâini bune, în grija medicilor”, a explicat Jandarmeria.
Poliţiştii au întocmit un proces-verbal de internare nevoluntară, femeia fiind transportată la o clinică de psihiatrie din municipiul Timişoara, în vederea internării.
Femeia din Ucraina este stabilită în România de mai mult timp.

Comentarii

comentarii