Acasă Actualitate Manifestul de la Timişoara

Manifestul de la Timişoara

DISTRIBUIȚI

leontina prodanNemulţumită de corupţia politicienilor care, de 24 de ani, devine tot mai mare şi mai greu de combătut, Leontina Prodan, preşedinta Asociaţiei Cultură, Tradiţie, Identitate şi Succes (ACTIS) Timişoara, a editat Manifestul de la Timişoara.

Prin acest document, Leontina Prodan propune mai multe măsuri pentru salvarea de la dezastru a vieţii sociale, economice şi politice în România, în scopul renaşterii morale, spirituale şi materiale.

1. Clasa politică – partidele politice – să părăsească scena decizională a României.
2. Să ne chemăm tinerii şi înţelepţii din ţară şi străinătate să ne sprijine în renaşterea morală, spirituală şi materială.
3. Demnitarul trebuie să aibă demnitate şi dragoste de ţară.
4. Funcţiile de primar din comune şi sate să fie onorifice şi ei să fie sprijiniţi de sfatul înţelepţilor, care să organizeze şi să rezolve problemele locale.
5. Să evidenţiem calităţile pozitive ale românilor, dragostea de ţară, de pământ, familie şi muncă.
6. Să se confişte averile obţinute prin înşelăciune şi corupţie, iar cu acestea să fie plătite datoriile ţării, iar palatele şi vilele să fie transformate în grădiniţe şi în şcoli de arte şi meserii.
7. Să revizuim sistemul corupt al pensiilor privilgiate, a celor din justiţie, poliţie, notariat şi securitate.
8. Să se constituţie un guvern de specialişti în domenii vitale pentru ţară: învăţământ, cultură, muncă, agricultură, administraţie, justiţie, finanţe, politică şi economie, iar persoanele care au făcut parte din guverne şi administraţii în ultimii 24 de ani să nu figureze în aceste noi structuri timp de 20 de ani.

Comentarii

comentarii