Acasă Actualitate “Maşina frigorifică pentru DSP Timiş”, un nou proiect Rotary Club Timişoara

“Maşina frigorifică pentru DSP Timiş”, un nou proiect Rotary Club Timişoara

824
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Sănătate Publică Timiş va primi o maşină frigorifică, pentru transportul dozelor de vaccin anti-COVID spre centrele de vaccinare din judeţ, graţie unei donaţii venite din partea Clubului Rotary Timişoara.

În cadrul proiectului “Maşina frigorifică pentru DSP Timiş”, rotarienii timişoreni au adunat banii necesari de la partenerii de proiecte care iubesc Timişoara şi judeţul Timiş, astfel ca gestul de solidaritate să contribuie la stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2, în cadrul campaniei de vaccinare care se derulează în acest scop.

RC Timişoara a avut din nou parteneri fideli comunităţii, care au ajutat clubul cu bani pentru achiziţionarea maşinii frigorifice. Este vorba despre sprijinul venit din partea unor companii devotate Timişoarei şi care cred în filosofia responsabilităţii sociale, respectiv PROFI (care a donat 10.000 de euro), HEREUS (5.000 de euro), Sar Security (3.000), MODVIN (1.000 de euro), AGRIFOOD (1.000 de euro).

“RC Timişoara donează aceşti bani DSP Timiş, pentru achiziţionarea unei maşini frigorifice destinate transportului dozelor de vaccin. Este un proiect dedicat comunităţii şi susţinerii cetăţenilor judeţului Timiş, pentru ca vaccinurile să ajungă în condiţii de securitate termică la centrele de vaccinare, unde sunt depozitate corespunzător până la utilizare”, afirmă Preşedintele Rotary Club Timişoara, Petru Grigorof.

Comentarii

comentarii