Acasă Eveniment Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier

Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier

402
DISTRIBUIȚI

accident-microbuz-scolarAutoritățile au intrat în alertă, în această după-amiază, după ce un microbuz școlar a fost implicat într-un accident rutier în drum spre Soceni. Mașina a fost lovită de un TIR care a derapat.
Carosabilul umed și neadaptarea vitezei la condițiile de drum au produs un nou accident de circulație, în această după-amiază, pe DN 58 Reșița – Caransebeș. Un TIR care se îndrepta spre Caransebeș, a intrat în viteză într-o curbă la dreapta, iar semiremorca a derapat și a ajuns pe contrasens. Acolo a lovit un microbuz aparținând Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, iar acesta din urmă a ieșit în decor.
În microbuz se aflau 9 cadre didactice, care veneau de la supravegherea examenului de bacalaureat. Comisar-șef Decebal Davidoiu, șeful Poliției Rutiere, a declarat că șoferul microbuzului, împreună cu doi pasageri din microbuz au ajuns la spital.
Numărul persoanelor care au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Reșița a crescut. În total, 7 persoane se află și la această oră pe mâna medicilor și sunt supuse unor investigații amănunțite. Alți doi pasageri au fost tratați la fața locului. Șoferul și încă o pasageră se află în stare mai gravă. Conducătorul auto are leziuni în zona toracelui, cel mai probabil cauzate de volanul microbuzului, în timp ce femeia are lovituri la cap și este supusă unui examen CT. Din fericire, niciunul dintre pasagerii microbuzului nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol, a declarat, pentru Express de Banat, Violeta Florea, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Reșița.
Sursa: expressdebanat.ro

Comentarii

comentarii