Acasă Eveniment Moarte suspectă! Dacian, un tânăr din Frumușeni, a fost găsit mort pe...

Moarte suspectă! Dacian, un tânăr din Frumușeni, a fost găsit mort pe marginea unui șanț

1268
DISTRIBUIȚI

Comunitatea din Frumușeni a fost zguduită la orele dimineții atunci când Dacian, un tânăr de aproximativ 30 de ani din Frumușeni, a fost găsit mort pe marginea unui șanț. Mai mulți polițiști dar și procurori se află acum la locul unde a fost găsit trupul tânărului, neffind exclusă ipoteza omorului.

„Nu știu ce s-a întâmplat cu el. L-am văzut căzut în șanț și nu am știut ce se întâmplă, iar când m-a apropiat am văzut că e mort. Îl știu pe băiat, e Dacian, al lui Ciurdaru, cum i se spune pe aici și nu știm încă dacă a fost omorât sau nu”, spune un localnic.

Dacian a fost găsit într-un șanț în apropierea pescăriei din Frumușeni, scrie specialarad.ro.

UPDATE: Polițiștii  din Frumușeni au fost sesizați în această dimineață că un tânăr a fost găsit mort într-un șanț. Ei au demarat cercetările. „Polițiștii din Frumuseni au fost sesizati despre faptul ca in șanțul de pe marginea străzii din localitatea Frumuseni se află un cadavru. S-a stabilit că este vorba despre un bărbat de 35 de ani din aceeași localitate. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni. Cadavrul a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei. Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor decesului”, a declarat inspector de poliție, Adina Aconstantinesei.

Comentarii

comentarii