Acasă Eveniment O tânără însărcinată a jefuit un magazin de bijuterii

O tânără însărcinată a jefuit un magazin de bijuterii

DISTRIBUIȚI

O tânără însărcinată a intrat marți dimineața, în jurul orei 11:00, în bijuteria „Zain” de pe strada Mețianu, din Arad, împreună cu un bărbat. Înaintea celor doi în magazin au intrat alte două persoane – un bărbat și o femeie – împreună cu un copil.

În timp ce cuplul cu copilul îi punea întrebări celui care deține bijuteria, despre cerceii, inelele sau brățările din aur afișate în vitrină, ceilalți doi – tânără însărcinată și bărbatul îmbrăcat în alb, care o însoțea – au acționat, scrie specialarad.ro.

Camerele video amplasate în interiorul bijuteriei au surprins furtul. Bărbatul care a intrat primul în magazin – împreună cu o femeie și un copil – ar fi încercat vitrina în care erau expuse bijuteriile și că în imagini se vede că acesta pare a trage de sticla vitrinei pentru a afla în ce parte se deschide.

După ce femeia însărcinată și celălalt bărbat intră în bijuterie, camerele video îl surprind pe acesta din urmă încercând același lucru, spune proprietarul magazinului, adică să ridice sticla vitrinei. Aglomerația de persoane creată pare a avea scopul de a-l împiedica pe cel care deține magazinul să nu vadă ce încearcă să facă bărbatul îmbrăcat în alb.

În cele din urmă, tânăra însărcinată  se apleacă peste vitrină și trage sertarul în care sunt bijuteriile, reușind să-l deschidă și să fure astfel o brățară de aur de 14 K, în valoare de aproximativ 2.200 de lei.

Tânăra ascunde brățara în haine și vrea să plece împreună cu bărbatul îmbrăcat în alb. Proprietarul magazinului, crezând că sunt potențiali clienți, i-a întors în speranța că poate vor achiziționa ceva. Tinerii s-au întors, fără să se dea de gol, însă au plecat în câteva secunde, spunând că nu vor să cumpere nimic.

Celălalt cuplu mai zăbovește puțin în bijuterie, cât să tragă de timp în favoarea celorlalți.

După ce a realizat că a fost furat, proprietarul a sunat la Poliție, la fața locului deplasându-se, în prima fază, un echipaj care a cercetat împrejurimile, însă nu a dat de cei din imagini. Ulterior, criminaliștii au venit și au prelevat amprente și au ridicat imaginile video, scrie specialarad.ro.

Comentarii

comentarii