Acasă Actualitate Pentru cei care nu se pot odihni nici noaptea: zgomotul din Timişoara,...

Pentru cei care nu se pot odihni nici noaptea: zgomotul din Timişoara, în dezbatere publică, la Primăria Timişoara

1531
DISTRIBUIȚI

Ar trebui să fie una dintre cele mai masive participări din partea timişorenilor la dezbaterea publică organizată de Direcţia de Mediu a Primăriei Municipiului Timişoara, în data de 9 iulie, ora 14.00, la sediul primăriei din bd. C.D.Loga nr. 1. Pentru că se va dezbate o temă care -cel puţin în mediul online – este foarte criticată de timişorenii care sunt deranjaţi de poluarea fonică infernală nocturnă generată în diferite locaţii din oraş.

Detalii despre tema dezbaterii publice privind propunerea de “Revizuire a Planurilor de acţiune pentru prevenirea şi reducerea de zgomotului ambiant în municipiul Timişoara”, conform prevederilor Hotărârii Guvernului  nr. 321/14.04.2005 privind  evaluarea şi gestionarea zgomotului ambiant, republicată şi actualizată pot fi găsite şi consultate pe pagina oficială web: www.primariatm.ro secţiunea ANUNŢURI. Comentariile, opiniile sau întrebările cetăţenilor pot fi transmise, în scris, la Registratura Primăriei Municipiului sau utilizând mijloace electronice, pe adresa de e-mail: primariatm@primariatm.ro până la data de 05.07.2019, ora 12.00.

“Primăria Municipiului Timişoara vă invită la dezbaterea publică a propunerii de Revizuire a Planurilor de acţiune pentru prevenirea şi reducerea   zgomotului ambiant  în municipiul Timişoara, conform prevederilor Hotărârii de Guvern nr. 321/2005. Evenimentul se va desfăşura în data de 09.07.2019, ora 14.00, la sediul Primăriei Municipiului Timişoara bv. C.D. Loga nr. 1 Sala de Consiliu”, transmite primăria.

Dacă în sala de dezbatere vor fi din nou doar aceiaşi trei-patru cetăţeni cu spirit civic, ceilalţi limitându-se la comentarii şi critici pe facebook, înseamnă că îşi merită soarta şi ar trebui să-şi cureţe paginile de comentariile făcute. Acum aveţi prilejul de a vă exprima direct, în faţa primarului Nicolae Robu, toate nemulţumirile legate de acest fenomen: poluarea fonică (mai ales nocturnă) a Timişoarei. Cu toate că s-ar putea ca sala de dezbatere să fie destul de “rarefiată” de interesul criticilor.

Comentarii

comentarii