Acasă Eveniment Primar din vestul țării, filmat în timp ce fura lemne cu duba,...

Primar din vestul țării, filmat în timp ce fura lemne cu duba, dintr-o pădure

DISTRIBUIȚI

Imagini revoltătoare au fost surprinse într-o pădure din județul Bihor. Primarul unei localități a fost filmat de un sătean în timp ce își încărca duba cu lemne abia tăiate de muncitori.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de 8 aprilie, în jurul orei 18.30, după cum susţine săteanul din Finiş care l-a surprins în flagrant delict pe edilul comunei în timp ce încărca lemnele abia tăiate de muncitori în duba sa, urmărindu-l şi filmându-l inclusiv în timp ce pleca de la locul faptei.

Bărbatul l-a urmărit cu mașina și i-a atras atenția însă nu a primit niciun răspuns. Săteanul a postat imaginile pe internet, iar potrivit polițiștilor, edilul din localitatea Finiș s-a ales cu o amendă pentru că a transportat fără documente legale materialul lemnos.

Reprezentanţii Poliţiei Bihor au confirmat faptul că în seara zilei de 8 aprilie s-a făcut o captură de lemne în comuna Finiş.

„Pe drumul comunal 231, în localitatea bihoreană Finiş, în faţa unui imobil, poliţiştii Postului de Poliţie Drăgăneşti, împreună cu un jandarm, au depistat un bărbat de 48 de ani, din comuna Finiş, în timp ce descărca 1 metru cub de lemne de foc, de esenţă fag şi carpen, fără a deţine documente legale”, a transmis Biroul de presă al Poliţiei Bihor, potrivit publicației locale ebihoreanul.ro.

Comentarii

comentarii