Acasă Actualitate Primul Tesla Pop-Up Store din România s-a inaugurat în Iulius Town Timișoara....

Primul Tesla Pop-Up Store din România s-a inaugurat în Iulius Town Timișoara. Programează-te pentru un test-drive cu Modelul Y și Modelul 3!

DISTRIBUIȚI

Tesla a deschis primul magazin Tesla Pop-Up din România în Iulius Town Timișoara. Model Y și Model 3 sunt cele două mașini expuse în cadrul locației, iar cei care doresc un test drive se pot programa pe site-ul oficial al Tesla.

Pasionații de mașini se pot bucura de o nouă experiență în Iulius Town Timișoara, unde s-a inaugurat primul Tesla Pop-Up Store. Locația, aflată în zona clădirii de birouri United Business Center 1, are un design special conceput astfel încât să scoată în evidență facilitățile de care beneficiază conducătorii de autovehicule Tesla. Cei interesați vor putea discuta direct cu un reprezentant al companiei care le va oferi toate informațiile necesare și vor putea să descopere tehnologia de vârf utilizată în crearea modelelor Tesla.

Reprezentanții Tesla din locația Iulius Town oferă și consultanță pentru plasarea unei comenzi pentru achiziția unui model Tesla, astfel încât vehiculul să fie personalizat după nevoile clientului. Toate comenzile plasate la Tesla Pop-Up Store vor ajunge în reprezentanța Tesla din București.

Comentarii

comentarii