Acasă Actualitate Profa-sexy, de la liceul unde doar un singur elev a luat BAC-ul,...

Profa-sexy, de la liceul unde doar un singur elev a luat BAC-ul, promovată șefă la Inspectorat

DISTRIBUIȚI

Caz revoltător în Arad! Profesoara sexy, de la liceul la care a promovat la BAC doar un singur elev a fost promovată inspector.

Inspectoratul Școlar Județean Arad a angajat trei adjuncți noi, printre care și o bombă sexy din Partidul Social Democrat. Este vorba de Gianina Coraș, profesoară de limba română într-un liceu de unde un singur elev a promovat examenul de bacalaureat.

Dascălul este cunoscut pentru că obișnuiește să posteze pe rețelele de socializare numai poze indecente și provocatoare.

Ea este Gianina Coraș, profesoară de limba română de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” Arad, acolo unde un singur elev a reușit să promoveze examenul de Bacalaureat.

Potrivit presei locale, la Limba și literatura română, din cei 29 de absolvenți, 18 dintre aceștia au avut note mai mari de 5.

Liceul la care predă de 3 ani a avut media de admitere în 2020 la clasa de „Mecanică” de 3.38

Pe lângă funcția de profesor, Gianina Coraș apare în presa locală și membră a Organizației Femeilor Social Democrate Arad, organizație a femeilor din PSD. Aceasta este prezentă la tot mai multe întâlniri ale partidului și se pozează cu social-democrații.

Dacă acum postează fotografii tradiționale în costume românești alături de celelalte membre ale Partidului Social-Democrat. Profa’ de română obișnuia să aibă postări incitante pe rețelele de socializare alături de citate provocatoare, scrie realitatea.net.

Comentarii

comentarii