Acasă Cultura Revelatio – timp de o lună și 4 zile, la Galeria Park...

Revelatio – timp de o lună și 4 zile, la Galeria Park a Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara

DISTRIBUIȚI

Galeria Park a Uniunii Artiștilor Plastici Timișoara, de pe strada George Enescu nr.1, găzduiește, în perioada 14 mai-18 iunie 2021, Expoziția „Revelatio” a artistului vizual Camil Mihăescu.

„La mai bine de 10 ani de când am fost acaparat de forma și simbolul spiralei, ea continuă să apară pe lucrările mele ca și când s-ar auto-desena. Mă simt ca un culoar de tranzit prin care acest „morfem” intră din nevăzut și iese, materializat, pe hârtia mea.

Sunt bucuros că am putut să construiesc o nouă expoziție (poate ultima) pe acest subiect și să îmbin pe hârtie albul pastelului, negrul cărbunelui și lumina foiței de aur.

Dar această pseudo-cromatică trebuie privită metaforic, este vorba de binele, răul și spiritul din care este plăsmuită lumea în care suntem. Să ne înălțăm întotdeauna privirea și gândul spre Lumină!” – spune Camil Mihăescu.

Programul de funcționare al galeriei Park a UAP Filiala Timișoara ( strada George Enescu, nr.1) este următorul – de luni până vineri între orele 9-12 si 14-17.

 

Comentarii

comentarii