Acasă Actualitate Șantierul de extindere al DJ 691 pe raza Dumbrăviței poate începe

Șantierul de extindere al DJ 691 pe raza Dumbrăviței poate începe

312
DISTRIBUIȚI

Miercuri, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a predat către constructor amplasamentului drumului județean 691 din comuna Dumbrăvița, tronsonul 1 al drumului de legătură cu autostrada A1, care traversează comuna periurbană. Aici va avea loc extinderea șoselei la patru benzi.

Se va realiza câte o bandă suplimentară pe fiecare parte a drumului, ceea ce va presupune și mutarea stâlpilor existenți în acest moment pe marginea carosabilului, pentru alimentarea rețelei de contact pentru troleibuzul care circulă de la Timișoara până la marginea Dumbrăviței.

”Dăm startul și la tronsonul 1 al extinderii, lucrărilor de modernizare a drumului Județean 691 la 4 benzi benzi prin localitatea Dumbrăvița. Prin proiectul  pe care dorim să îl implementăm vrem să fluidizăm taficul și să rezolvăm această problemă cu care se confruntă locuitorii din comuna Dumbrăvița și din municipiul reședință de județ. E un proiect  de mai multe zeci de milioane de lei care face parte din proiectul de a realiza o legătură cu autostrada A1, dar și pentru a decongestiona traficul și a reduce poluarea în localitatea Dumbrăvița și la ieșirea din Municipiul Timișoara pe Calea Lipovei”, a declarat Alin Nica.

Datele tehnice ale proiectului arată că se va realiza câte o bandă suplimentară pe fiecare parte a drumului spre centura de ocolire a Timișoarei.

Comentarii

comentarii